perjantai 6. heinäkuuta 2018

Pirkanmaa Tampere eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto: Rajat kiinni, ei tänne ilman passia ja työpaikkalupaa. Samat käytänteet Suomeen kuin USA:han, Australiaan ja muuallekin sivistyneeseen maailmaan



On aika päivitellä ;) blogeja ja yllyttää muitakin toimimaan muutenkin kuin somepäivityksinä:

Pirkanmaan kansallismielisin eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo Tampere: Ei matu- ja islaminvaasiolle. Ei varaumia, ei poikkeuksia! 



Suuntana Suomi suomalaisille ja kusta ämpäriin, ei sisätiloihin kuten ei matuinvaasion tuotteitakaan:


Muhammed oli homo ja lapsiinsekaantuja todistavat entiset muslimitkin jotka ovat homoutensa takia vainoa paenneet keskuuteemme. Onhan asia muutenkin yleisessä tietoisuudessa: Lapsimorsiamia kuolee jatkuvasti eri puolilla islamilaista maailmaa.

Rajat kiinni, ei tänne ilman passia ja työpaikkalupaa. Samat käytänteet Suomeen kuin USA:han, Australiaan ja muuallekin sivistyneeseen maailmaan. 

Loisiminen erilaisine perversioineen mm lapsipedofiliakultti (muka uskonto) ei saa olla peruste päästää ketään elämään kukkarollamme ja raiskaamaan lapsiamme.

.............. ........
Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Tampere: Seppo Lehto haki passin 2.7.2018. Miksi Suomeen päästetään elintasopakolaisia ilman passia ja viisumeita?


------------------------
https://pirkanmaan-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com
......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti