sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Eduskuntavaalit Pirkanmaa: Ehdotan ja vaadin:Kaikki sosiaalituki lakkautettava matuille, koska eivät ole Suomen kansalaisiakaan. Käyttäköön omat varansa mitä on erilaisten emiraattien tileillä. Samoin ei asutusta keskuuteemme vaan majoitus keskitetysti siirtoleireille Afrikkaan heti palauttaen

Eduskuntavaalit  Pirkanmaa Seppo Lehto: Ehdotan ja vaadin:Kaikki sosiaalituki lakkautettava laittomasti maassamme oleville matuille, koska eivät ole Suomen kansalaisiakaan, eikä sellaisiksi ole syytä päästääkään. 

Kansainväliset kiintiöpakolaissopimukset irtisanottava ilman varaumia. Samoin emme tarvitse "työperäistäkään" maahanmuuttoa. Yritykset kyllä hoitavat työnhakunsa kansainvälisiltä markkinoilta tarvittaessa.

Käyttäköön maassamme "vierailijat" omat varansa mitä on erilaisten emiraattien tileillä ensisijassa. Suomi huolehtikoon omista kansalaisistaan etusijassa. Seppo Lehtokin syö neekerisuukkoja, eikä niitä tarjoile elintasopakolaisille, eikä halua rahoittaa mokomaa kansamme kusetusta eurollakaan. 
Samoin ei asutusta keskuuteemme vaan ns suurelta osin elintasopakolisista koostuvien majoitus keskitetysti siirtoleireille Afrikkaan heti palauttaen, mitä taisi aikanaan italialainen europarlamentaarikko ja Libyan edesmennyt presidentti Muammar Gaddafi ehdottaa samoin.


Viite: Ruotsissa asuva musliminainen kertoo totuuden. Heidän kulttuurissaan naisten kuuluu synnyttää niin monta lasta kuin mahdollista ja koska hoitotukia Ruotsissa ja Suomessa maksetaan ei naiset mene töihin, sitten ihmetellään, miksei kantaväestö lisäänny, tukijärjestelmä antaa vieraalle kulttuurille mahdollisuuden vallata lisääntymisen kautta meidän rahoillamme synnyinmaamme, siksi koska suvakki ei ymmärrä / välitä.

Isänmaalliset välittävät ja haluavat estää tämän vallankaappauksen, jossa omat arvomme tuhotaan. Kuka muuten heidät elättää ja tuet maksaa kun me olemme loppuneet? Sitä ei suvakki mieti.

Suomalaisen Suomen puolesta (SS) Seppo Lehto eduskuntaan valkoista tulevaisuutta takomaan ja desantit eduskunnasta (petteri orpo, juha sipilä etc) ja keskuudestamme poistaen kuin tautisen omenan madot


Suomen hakaristi UKK:n aikana kunniapaikallaan presidentin kaulakäädyissäkin!
--------------------------------
Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto valkoisin arvoin eduskuntaan tuellanne kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Kiitos etukäteen tuestanne somepostauksina etc.
https://pirkanmaan-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti